| Autor |
Upgrade mouse |
maverick
Membru
Postare: 21
Locatia: Bucale
Inscris: 23.03.07 |
| Postat la 23-07-2008 15:56 |
|
|
Am un Microsoft Wheel Mouse Optical 1.0 de vreo 5-6 ani care si-a cam trait viata si as vrea unul nou.Avand in vedere ca m-am obisnuit foarte mult cu forma si comportamentul acestui model ma gandeam la un Wheel Mouse Optical 1.1a insa, din multitudinea de siteuri pe care l-am gasit, nu pot sa im dau seama care e 1.0 si care e 1.1a.
Ma poate lumina careva ? 
Spre exemplu care ar fi diferenta intre astea doua ( sper sa nu fie considerata reclama ) :
- http://www.pcgarage.ro/mouse/microsoft/wheel-mouse-optical-black/ si http://www.pcgarage.ro/mouse/microsoft/n71-00008bad/
Pe langa astea as vrea si un pad si am inteles ca QcK+ merge bine cu mousurile microsoft si e indicat pentru cei care joaca cu low-sens
Merci |
|
| Autor |
RE: Upgrade mouse |
NegrU
Administrator

Postare: 201
Locatia: Biuchale
Inscris: 21.03.07 |
| Postat la 24-07-2008 13:46 |
|
|
ai de ales intre unul mai scump si unul mai ieftin - eu am avut un optical mouse 1.1a de la microsoft acum multi ani si era bun pt vremea aia dar tot atunci am dat bani pt un mx510 si diferentele erau clare. daca tu crezi ca nu te poti obisnui cu alt mouse decat de la microsoft ai putea sa arunci un ochi pe asta http://www.pcgarage.ro/mouse/microsoft/laser-mouse-6000/
"And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you." |
|
| Autor |
maverick
Membru
Postare: 21
Locatia: Bucale
Inscris: 23.03.07 |
| Postat la 24-07-2008 17:52 |
|
|
Nu stiu cat de mare ar fi diferenta cu un MX518 avand in vedere ca joc la rezolutie mica si low sens.Cred ca cel mai problematic ar fi sa ma adaptez cu forma lui MX 518 ) |
|
| Autor |
NegrU
Administrator

| Postat la 24-07-2008 21:20 |
|
|
Cred ca mai degraba observi diferentele la sens mica decat mare pentru ca misti mai mult mana, uneori foarte rapid, chestii care streseaza mai mult un mouse decat miscatul pe portiune mica, btw eu tot 518 am ..si da problemele de adaptare apar din cauza formei/greutatii.
|
| Autor |
Abaddon
Membru

Postare: 6
Locatia: owning n(*)(*)bz
Inscris: 24.01.08 |
| Postat la 24-08-2008 01:28 |
|
|
mx518 sau deathadder sunt cea mai buna alegere.
problema la 518 este faptul ca trebe setat usb-ul pe 1000hz, adica 1ms, in mod normal e pe 8ms. |
|
| Autor |
NegrU
Administrator

| Postat la 25-08-2008 11:32 |
|
|
Din cate imi amintesc 518 meu nu vroia 1000hz il tineam in 500. Din pacate nu mai am cum sa verific pt ca acum exista in forma unei gramajoare de piese 
|
| Autor |
stryder
Administrator

Postare: 156
Locatia: Bucuresti
| Postat la 17-07-2009 01:02 |
|
|
sal,
ce se mai merita cumparat? mx510-ele meu s-a dus
m-am gandit la un razer... deathadder sau lachesis...vreun posesor printre noi? in combinatie cu ce pad e rupere?
thx
s-a intamplat pe 23 iunie cand a fost ziua mea, practic a intrat in camera energia si a zis la multi ani Marius, sunt Britney |
|
| Autor |
zanza
Membru
Postare: 81
Locatia: pe scaun
| Postat la 17-07-2009 02:09 |
|
|
am pus mana pe deathadder-ul lui hiten si pot spune ca rupe 
aa si dupa cum a jucat stermy azi poate ie3.0
i know what i want
i''ll say what i want
and no one can take it away!!!
d4a. |
|
| Autor |
toxicvibes
Membru
Postare: 229
| Postat la 17-07-2009 09:18 |
|
|
|
eu unul folosesc deathadder+ pad destructor si sunt extrem de multumit de combinatie. Inainte aveam g5+func alienware dar sunt mai bune razer-urile. |
|
| Autor |
BraXis
Administrator

Postare: 206
Locatia: 888.Com
Inscris: 19.03.07 |
| Postat la 21-07-2009 01:27 |
|
|
cine e hiten ?
... stau pe nor si cint la harpa ! |
|
| Autor |
illogic
Membru
Postare: 59
Locatia: timisoara
Inscris: 26.03.07 |
| Postat la 21-07-2009 09:40 |
|
|
cine e nova_?
|
|
| Autor |
stryder
Administrator

Postare: 156
Locatia: Bucuresti
| Postat la 21-07-2009 11:31 |
|
|
inca iti face zile fripte? illogic, esti slab, ti-am dat zilele trecute 30 la minus
nova_ disconnected ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
s-a intamplat pe 23 iunie cand a fost ziua mea, practic a intrat in camera energia si a zis la multi ani Marius, sunt Britney
Editat de stryder la 21-07-2009 11:31 |
|
| Autor |
illogic
Membru
| Postat la 21-07-2009 12:51 |
|
|
la inceput m-a cam enervat dar acum nu mai am nici o treaba (ba ii chiar funny). faza asta a inceput mai devreme. de fiecare data cand il bateam iesea de pe server inainte sa se termine meciul. cand ma batea incepea cu faze din astea.
oricum, are mai multe conturi - faint sau asa ceva ii tot el. dupa ce am jucat meciul ala cu el in care erai si tu spec am jucat cu faint si mi-a zis ca "ma pun cu cel mai bun duelist din romania - nova" )))))))))))))))
apropo uite ce-i scrie (pupa in cur) lui stermy in legatura cu lectiile de quake live )))))))))))))
nova (1 month ago)
Well that sounds like a great idea, stermy. I'm a pretty old Quake Live player and an even older Quake 3 player and I think my skill level has gone past the teaching stage.It's just a matter of practice for me now. So I'm not sure I'm the right guy for you to teach in game since there are a lot of new players out there that need you more than me. I know I may know all the tricks you do, movement and all that but it's up to you to decide whether I get chance to be your apprentice . As far as I know, you are the only pro gamer who actually involves himself into the community, talks with his fans this much and most of all, PLAY with them. I may be a big Fatal1ty fan, but that's because I was impressed by his performance and dedication and achievements concerning gaming tournaments. You have all that plus great personality and open to us all which makes you better than him. Well I guess there's nothing more I can say but kindly ask you to give me a message on your IRC channel when you give those lessons so I can watch, even if i won't be one of your pupils
|
|
| Autor |
zanza
Membru
Postare: 81
Locatia: pe scaun
| Postat la 21-07-2009 13:52 |
|
|
hiten e cel mai mare duelist care nu joaca 1v1 )
ps: ar trebui sa-i faca niste complimente pentru par si-atunci clar o sa-i dea Stermy lectii pe gratis 
i know what i want
i''ll say what i want
and no one can take it away!!!
d4a. |
|
| Autor |
nova_
Membru
Postare: 25
Inscris: 21.07.09 |
| Postat la 21-07-2009 21:57 |
|
|
illogic, esti mai prejos de o injuratura =)) nici nu meriti commentu asta. si n-am platit pentru nicio lectie de la stermy, a scris pe websiteul lui ca va juca la alegere cu cine va lasa un comment acolo. ar trebui sa fii tampit sa platesti pt asa ceva lol.
gg http://www.filefront.com/14092047/novaillogic.dm_73
|
|
|
| Autor |
illogic
Membru
| Postat la 21-07-2009 23:11 |
|
|
|
nova_ a scris:
illogic, esti mai prejos de o injuratura =)) nici nu meriti commentu asta.
as putea sa spun si io asta despre tine dupa modul in care te comporti. diferenta este ca tu chiar o meriti.
nova_ a scris:
si n-am platit pentru nicio lectie de la stermy, a scris pe websiteul lui ca va juca la alegere cu cine va lasa un comment acolo. ar trebui sa fii tampit sa platesti pt asa ceva lol.
cine a zis c-ai platit pentru lectii?
nova_ a scris:
gg http://www.filefront.com/14092047/novaillogic.dm_73
gg
|
|
| Autor |
BraXis
Administrator

Postare: 206
Locatia: 888.Com
Inscris: 19.03.07 |
| Postat la 22-07-2009 03:21 |
|
|
nova daca nu pui demoul vs illogic pe esreality tot degeaba ... 
... stau pe nor si cint la harpa ! |
|
| Autor |
nova_
Membru
Postare: 25
Inscris: 21.07.09 |
| Postat la 22-07-2009 15:55 |
|
|
|
da cine e illogic sa ma laud cu el? rofl |
|
|
| Autor |
illogic
Membru
| Postat la 22-07-2009 17:45 |
|
|
nu prea ai cu ce te lauda in general asa ca mai bine taci.
|
|
| Autor |
NegrU
Administrator

| Postat la 23-07-2009 02:22 |
|
|